Jobba hos oss

Här arbetar vi tillsammans över åldersgrupper och mellan skolformer. Vi har ett målmedvetet arbete med trivsel och trygghet. Detta innebär att i åk 6-9 finns det inte traditionella klasser utan eleverna är indelade i handledargrupper under sin skoldag. Här förväntas du både samplanera och sambedöma tillsammans med dina kollegor.

Elinebergsskolan är en av Helsingborgs stads skolor. Helsingborgs stads skolor består av drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor.

I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas.

Som medarbetare på Elinebergsskolan är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg.